Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Projev na XI. Celostátní konferenci hnutí SPD

Radovan Vích 0

Vážený pane předsedo a členové předsednictva, vážené delegátky a delegáti, milí hosté.

Co říci, když zde již vše podstatné zaznělo. Jako největší bezpečnostní hrozbu, která ohrožuje Českou republiku a naše občany, já osobně považuji nelegální imigraci osob z afrických a islámských zemí se všemi jejími negativními důsledky. Kritika současné podoby EU je v tomto případě oprávněná, protože Evropská unie svou podporou masového přistěhovalectví narušila jak evropskou kulturu, tak náš sociální systém. Jedno z největších nebezpečí, které z této Evropské unie v současné době přichází, je to, co sami nazývají migrační pakt, což znamená více imigrace.

Více než dříve. Protože tato Evropská unie, nesplňuje přání lidí, o nichž víme, že si nepřejí další přistěhovalectví zejména z islámských a afrických států. Evropská komise nyní rychle, na poslední chvíli, prosadila migrační pakt rozhodovacím procesem, aby s ním konfrontovala obyvatele Evropské unie. Migrace je legalizována: budou legalizováni nelegální migranti, budou legalizovány nelegální způsoby příchodu do Evropské unie a bude znemožněno vyhošťování nelegálních imigrantů. Kontrola hranic bude dána pod kontrolu lidskoprávních aktivistů a levicových soudců a konečným cílem bude 50 milionů migrantů do Evropské unie do roku 2050.

A tato vláda to podporuje. Lhali, lžou a lhát budou. V Migračním paktu EU, žádná výjimka pro Českou republiku není. Zato tam jsou skryté kvóty a pokuty neboli výpalné. Jen se to nenazývá kvóty jako se Evropská ústava nenazývá ústava, ale Lisabonská smlouva. Ale naděje tady je! Díky třeba Geertu Wildersovi, se kterým hnutí SPD je v rámci Evropské unie ve stejné frakci Identita a demokracie! 

Neměli bychom také zapomínat, že tato Evropská unie způsobila inflační explozi sama, protože od finanční krize téměř zdvojnásobila peněžní zásobu v eurozóně, aby stabilizovala měnu, která byla odsouzena ke kolapsu, protože šlo o nepřirozený, a hlavně politický projekt centralizace, a nikoliv o ekonomickou realitu. 

Také bychom neměli zapomínat, že tato Evropská unie, která po léta humbuku okolo Green Dealu, uzavřením jaderných elektráren zelenými šílenci a progresivisty, sama pomohla spustit explozi cen energií, dlouho předtím, než se ruská invaze na Ukrajinu stala realitou. Stávající Evropská unie není řešením našich problémů. Naopak, ona sama je jako taková jedním z našich největších problémů. A proto by naši občané měli mít právo na celostátní referendum, aby se mohli vyjádřit, jestli i nadále chtějí, aby naše země byla její součástí, protože její současná podoba je jiná, než když jsme do ní v roce 2004 vstupovali. 

Je šokující, jak v roce 2024 za dva roky působení koaliční vlády pod vedením ODS učí na obrazovkách televize, jak správně čerpat sociální dávky. V době recese, kdy klesá průmysl, stavebnictví a firmy prchají z České republiky namísto toho, aby vláda vytvářela podmínky pro podnikání a pro rodinnou politikou podporovala výstavbou bytů, tak uvaluje na běžné občany, podnikatele, živnostníky, čím dále větší břímě jak byrokracie, tak daňové zátěže. Přitom nejsou byty pro mladé a pracující rodiny, není zde státní pro rodinná politika a novomanželské půjčky a naše republika vymírá. Takže občané makejte a plaťte daně a až klesnete na úplné dno, tak si jděte pro sociální dávky. To je recept této vlády občanům. To ale přeci není řešení!

Vláda nemá schopnost řídit stát a nechá se vléci sledem událostí. Není vládou odborníků, nemá žádnou vizi, přežívá v podstatě ze dne na den a má plnou důvěru pouhých 2 % občanů. Máme ale dobrý program, odborníky a také ambice být při příštím sestavování vlády a tím věci měnit ve prospěch našich občanů. 

Vážení delegáti, nenechme si vzít naši suverenitu právem veta anebo ztrátou české koruny, protože tahle země je naše.

Děkuji Vám za pozornost!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *